Ledige jobber

Har du behov for ekstra ressurser på arbeidsplassen? Mener du at ansettelsesprosessen er både tid- og energikrevende? La Businesspeople gjøre jobben for deg.

Vi tilbyr rekruttering og bemanning av ledige jobber på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innenfor bransjer og yrker som:

 • Økonomi
 • Lønn/regnskap
 • Salg
 • Markedsføring
 • Administrasjon
 • HR/Personal

Vi knytter kontakt med kandidater på utkikk etter ledige jobber, som vanligvis ikke er tilgjengelige gjennom annonsert rekruttering. Er du på utkikk etter ledige jobber kan vi også hjelpe deg med å finne din neste jobb.

Høres dette ut som noe for deg og din bedrift? Følg med videre for å vite mer om hvilke tjenester vi tilbyr, hvordan ansettelsesprosessen foregår og hvordan vi kan komme i gang med å finne din neste ansatt.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vår kunnskap og kompetanse er din trygghet. Vi har en nøye og gjennomført ansettelsesprosess for våre kandidater på utkikk etter ledige jobber, og vi sørger alltid for at det er kvalitet i alle ledd. Er du i gang med en rekrutteringsprosess kan vi bistå på ulike nivåer. Dette er noe av det vi gjør:

 • Rekruttering: Vi er spesialister på rekruttering, og vi skreddersyr prosessen til ditt behov.
 • Utleie av spesialister: Vi hjelper deg som har behov for en spesialist til et tidsbestemt oppdrag eller til en midlertidig stilling
 • Rekrutteringsassistanse: Har du behov for eksperthjelp? Vi kan bistå som ekspert i delprosesser, testing og sluttvurderinger.
 • Search: Skal du ansette nye ledere eller andre fagfolk, vil det være behov for noen som er kvalifiserte til stillingen og som passer inn i bedriften din. Vi skaper kontakt med kandidater på utkikk etter ledige jobber som ofte ikke er tilgjengelige gjennom annonsert rekruttering.
 • Management for hire: Noen ganger vil det dukke opp et behov der lederstillinger eller andre fagstillinger må fylles ut midlertidig. Gjelder dette din bedrift kan vi bistå med et stort nettverk av interimledere. Våre kandidater har bred kompetanse og erfaring, og har vist en stor grad av situasjonsbetinget tilpasningsevne.

Er du selv på utkikk etter ledige jobber?

Passer du inn i vår beskrivelse av kandidater, kan det være vi har jobbmuligheter for deg som er på utkikk etter ledige jobber til faste stillinger og vikariat. Vi ansetter regnskapsførere, markedsførere, HR og personal samt andre stillinger innenfor økonomi, lønn/regnskap, salg, markedsføring, administrasjon og HR/Personal.

Er du vår neste kandidat? Se etter ledige jobber her, og registrer din CV her.

Hvorfor du bør velge Businesspeople

Vi sørger alltid for at det er kvalitet i alle ledd, og vi er en seriøs aktør i bemanningsbransjen. Businesspeople er selskapet for deg som ønsker personlig service og rådgivning. Derfor er verdiene våre personlig, entusiastisk og profesjonell.

Som rekrutteringsbyrå er vi personlige, og vi bryr oss om å bli godt kjent med alle involvert. Vi lytter og er alltid åpne, inkluderende og tillitskapende. Vi er entusiastiske, engasjerte og positive, og vi har det alltid gøy på jobb. Våre rådgivere er profesjonelle, og vi viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente.

Vi sørger alltid for at du får den beste rådgivningen i din ansettelsesprosess.

Hvem er vi?

Businesspeople er en del av rekrutterings- og bemanningsselskapet Vikarpartner. Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople.

De fleste av våre ansatte har dokumentert kompetanse i tråd med Det Norske Veritas’ standard for sertifisering av rekrutteringspersonell. Derfor kan vi forsikre deg om at vi alltid leverer kvalitet i våre prosesser. I tillegg tilbyr vi personlighetstester og evnetester. Vi har også fått kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver, som er kriterier utviklet av NHO, noe som betyr at vi etterlever de forpliktelser man har etter arbeidsmiljøloven.

Les mer om Revidert Arbeidsgiver her.

Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, enten du er på utkikk etter ledige jobber eller befinner deg i en rekrutteringsprosess. Ønsker du å vite mer om oss eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.

Les gjerne mer om oss her.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Background

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om ledige jobber